Free Music Download

Free Music Download voor Android

Uitstekende mp3 downloader inclusief ringtone maker

Free Music Download is een gebruiksvriendelijke mp3 downloader voor Android. De app laat je niet alleen liedjes ophalen; je beluistert de mp3's ook direct en met de ringtone editor maak je er zelfs beltonen van.Via de knop 'Search' in het...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Eenvoudig in gebruik
  • Snelle downloads
  • Duidelijke info over download
  • Prima ringtone maker
  • Goede interne audiospeler

TEGEN

  • Hitlijsten gedateerd

Excellent
9

Free Music Download is een gebruiksvriendelijke mp3 downloader voor Android. De app laat je niet alleen liedjes ophalen; je beluistert de mp3's ook direct en met de ringtone editor maak je er zelfs beltonen van.

Via de knop 'Search' in het hoofdmenu open je het zoekscherm waar je een artiest, album of song invoert. Free Music Download levert veel zoekresultaten en dit in een snel tempo. Kies je een mp3 om te downloaden, dan opent de app eerst een schermpje met info over de mp3, inclusief bestandsgrootte en downloadlink. Tijdens het downloaden laat Free Music Download tenslotte nog een voortgangsbalk zien, die je naar wens verbergt.

Als mp3 downloader functioneert de Free Music Download app uitstekend, maar ook de extraatjes zijn prima. In de 'Library' vind je alle opgehaalde liedjes en met de mooie interne audio player speel je ze meteen af. Bovendien is de bijgevoegde ringtone editor effectief en eenvoudig in gebruik, iets waar sommige concurrenten nog van kunnen leren.

Free Music Download is een bijna perfecte mp3 downloader voor Android. De hitlijsten onder het kopje 'What's Hot!' zijn wat gedateerd, maar de functies waar het echt om gaat -downloaden & ringtones maken- werken uitstekend.

Meeste downloads Audio voor android

Free Music Download

Download

Free Music Download 1.82

Beoordelingen about Free Music Download

Promotie×